Over mij

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Over mij

Ik ben Jan-Willem, geboren in 1972 te Dordrecht, getrouwd met Marlous met wie ik 2 kinderen heb, Sam Leon van bijna 10 jaar en Merel Annabel van 8 jaar.  Ook ben ik nog vader van een volwassen dochter Leanne uit een eerdere relatie waar ik na 2 jaar weer voorzichtig contact mee heb en ben ik grote broer en zoon. 

Leon, de tweede naam van mijn zoon, is een vernoeming naar mijn Buddy / kamergenoot toen ik in Duitsland gelegerd was. De avond voor Leon afzwaaide ging hij nog op stap en op de terugweg verongelukte zijn auto tegen een boom. Een week later werd ik uitgezonden naar voormalig Joegoslavië voor de VN . Het is okt 1992 en ik ben dan 19 jaar.

De opvolgende 6 maanden waren een bijzondere ervaring, echter ook omgeven door een alom sluimerende dreiging. Niet altijd zichtbaar maar onbewust altijd voelbaar. Ik keerde terug met een unheimisch gevoel dat ik steeds meer ben gaan negeren. Ik zocht steeds meer prikkels met gevaarlijk gedrag, overmatig drank en drugsgebruik  en als verkoper blijven willen scoren voor de rush.

Een sprong voorwaarts naar 2015, ruim 22 jaar na mijn uitzending zakte ik door het ijs. In eerste instantie een burn-out of eerder een bore-out . Mijn privé leven was al enige tijd vrij stabiel en de rush van een verkoop was er niet meer.

Ik kwam in aanraking met TRE, Trauma en Tension release Excercise. Een lichaamsgerichte methode om het natuurlijk ontladingsmechanisme van het lichaam weer te activeren. Dit leerde mij ook over trauma en hoe dit mijn lichaam in een verhoogde arousel heeft gebracht al die jaren. Met TRE kwam mijn lichaam weer tot rust, ik kon weer voelen. Hoe gaaf is dat, je eigen lichaam en geest  bezit gewoon de kracht om jezelf te helen!!!

Ik ging verder zoeken, op blote voeten lopen, ik kwam in aanraking met de WHM en heb in 2021 de B-mind academy afgerond waar ik nog meer kennis opgedaan heb hoe het zelfhelende vermogen van lichaam en geest te gebruiken.

Mijn missie is geworden om jou ook deze tools te leren om met jezelf in contact te komen en jouw heling te starten vanuit jezelf.


Wees welkom, Jan-Willem 

Share our website